LifeStyleTehnologie

Ce jocuri gratuite sunt pentru PlayStation Plus în Martie 2021

Sony anunță următoarele jocuri gratuite pentru abonații PlayStation Plus pentru PlayStation 4 și PlayStation 5. Aceste titluri fiind valabile din luna martie respectiv 2 Martie până pe 5 Aprilie.

Jocurile valabile la PlayStation Plus sunt:

Pentru PlayStation 5 avem gratuit ( Maquette ) ce este un titlu de tip Puzzle Adventure. Realizat de către Graceful Decay și publicat de către Annapurna Interactive.

Iar pentru PlayStation 4 avem parte de trei titluri unul dintre acestea fiind dedicat platformei PlayStation VR. Însă chiar și așa pentru posesorii de PlayStation 5 pot juca aceste titluri chiar și cel de VR dacă dețin adaptorul dedicat.

Farpoint este un titlu exclusiv pentru PlayStation VR și este un Shooter spațial unde ne aflăm pe o planetă ostilă. Unde acțiunea este la fiecare pas.

Final Fantasy VII Remake este de departe cel mai bine realizat remake de până acum chiar și noi am jucat acest titlu și îl recomandăm cu darg. Grafica este punctul forte însă povestea este la fel de bună. Din păcate acest titlu nu beneficiază de upgrade la versiunea de PlayStation 5.

Remnant: From the Ashes un alt tilu surpriză publicat de către Perfect World unde avem un RPG intresant.

Pentru cei ce nu dețin o subscripție PlayStation Plus pot achiziționa una chiar de aici și vor jocurile oferite la PlayStation Plus.

PlayStation Plus este serviciul ce oferă lunar jocuri însă și acces la multiplayer cât și alte oferte speciale.

Articole similare

Back to top button