NewsViral

Ce rapper celebru a pus ochii pe Kim Kardashian

Ce rapper celebru a pus ochii pe Kim Kardashian. De abia despărțită de Kanye West, vedeta are deja un…

Tabloidele britanice scriu că Drake a pus mai de mult ochii pe Kim Kardashian și că de abia așteaptă ocazia să intre în legătură cu vedeta.

Nici bine nu s-a despărțit de Kanye West, că deja și-au făcut apariția primii pretendenți la… inima ei. Considerată una dintre cele mai sexy femei de pe planeta, Kim Kardashian are cu siguranță mulți admiratori, care ar face orice să o cucerească. Aparent, Drake este unul dintre ei 🙂

Tabloidele britanice scriu că Drake a pus mai de mult ochii pe Kim Kardashian și că de abia așteaptă ocazia să intre în legătură cu vedeta. “Drake nu a înțeles niciodată ce a văzut Kim la Kanye. De ani de zile tot susține că nu e bărbatul potrivit pentru Kim și că relația lor se va termina în lacrimi”, a spus o sursă apropiată rapperului canadian.

Zvonuri despre o posibilă aventură din trecut a lui Drake cu Kim Kardashian au apărut recent, după ce artistul canadian a lansat o nouă piesă, în care lasă să se înțeleagă acest lucru, fără să menționeze însă numele lui Kim.

“Drake a fost surprins că relația dintre Kim și Kanye a ținut atât de mult, dar în momentul în care divorțul a fost inevitabil a început să îi trimită mesaje acesteia. E pregătit să se întâlnească cu ea în orice moment”, a mai spus sursa, care în același timp menționează că vedeta de reality show nu e dispusă să intre într-o noua relație până nu se definitivează divorțul.

Kim Kardashian a depus actele de divorț luna trecută, după o căsnicie de 7 ani cu Kanye West.

Sursă
ProFm.ro

Articole similare

Verifică si...
Close
Back to top button