LifeStyleTravel

Ne laudam, dar nu stim sa facem turism in Romania

foto: merglamare.ro

Ca sunt doar trei luni de sezon pentru litoral, asta o stim cu totii, ca exista taxe de platit stim si asta, ca este greu in domeniul Horeca trebuie sa admitem, dar ca habar nu avem sa facem turism si ne transformam in jepcari asta nu are nici o scuza. Romanilor le place sa se planga, dar sa incerce sa gaseasca solutii bune nu fac nici un efort. Statiunile de pe Litoral arata destul de jalnic. Mai sunt pe ici pe colo locuri frumoase, dar dupa 31 de ani de la Revolutie nu poate nimeni sa afirme ca excelam macar la vreuna dintre statiuni. Totul este un amestec. Opulenta si mizerie.

Ce fel de turism ai pretentia ca practici cand ajungi sa ceri pe un sejlog la Mamaia aprox 70 de lei? Asta se cheama jecmaneala, nu afacere! V-ati gandit mai bine sa oferiti gratuit selongul in schimbul unei consumatii decente la terasa plajei respective? Da, nimic nu este gratis, dar macar dai omului senzatia ca il faci partener intr-o „o afacere” echitabila.

Fiti convinsi ca turistul ar consuma in plus numai pentru faptul ca ar simti ca i s-a oferit ceva „gratis”. Vreti sa va imbogatiti in trei luni de zile? Va mai mirati ca turistii cauta alte destinatii de vacanta? Ar trebui sa gasiti strategii corecte incat toata lumea sa aibe de castigat, altfel riscati ca in cativa ani sa ramaneti cu plajele goale!

citeste mai mult…

Sursă
https://www.romaniaunica.ro

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button