CarteEntertainment

Luna fetelor din cărțile pentru copii

Luna fetelor din cărțile pentru copii te provoacă la lectură, te îmbie să sărbătorești primăvara în compania bună a scriitoarelor contemporane și a personajelor speciale feminine din cărțile pentru copii și adolescenți. Asociația 7 ARTE, care organizează anual seria de evenimente în luna martie, ne îndeamnă în felul următor: „cunoscând și analizând arhetipuri feminine la care ajungi prin lectură, te afli într-o zonă care poate fi un punct de plecare pentru evoluția ta personală, pentru raportarea ta la lume. Sună complicat, dar este simplu ca bună ziua, tu continuă să citești!”

Te invităm nu doar să citești, ci și să adresezi întrebările tale pline de curiozitate și imaginație autoarelor în cadrul evenimentelor online care au loc în fiecare vineri și sâmbătă din luna martie, de la ora 11:00, evenimente transmise pe paginile de Facebook ale librăriilor Cărturești și SmARTkid. La întâlnirile cu scriitoarele Lavinia Braniște, Ioana Nicolae, Alexandra Rusu, Simona Antonescu, Ioana Bâldea-Constantinescu și personajele lor preferate sunt invitați copii cu vârste între 6 și 12 ani.

Așadar, între 5 și 31 martie, îți punem la dispoziție o selecție specială de cărți care au ca personaje centrale numai domnișoare îndrăznețe, creative, sensibile și stăruitoare. Campania cu până la 20% reducere este valabilă exclusiv pe carturesti.ro în perioada 5-31 martie, în limita stocului disponibil. #cartediem tuturor cititoarelor, mici și mari

» vezi mai multe cărți

Articole similare

Back to top button