News

HBO Max va produce cu Global Records un talent show în România

De la seriale, HBO intră pe un nou teritoriu în domeniul producţiilor locale pentru România. Platforma HBO Max, care urmează să se lanseze din 8 martie în locul HBO GO, va găzdui primul său talent-show. 

Dezvoltat sub denumirea One True Singer, talent-show-ul va fi produs de casa de discuri Global Records, ce reuneşte vedete precum Inna, Carla s Dreams, Antonia, irina Rimes. Producţia va avea premiera pe 1 aprilie, pe HBO Max. 

Despre format: Emisiunea pune în centru tinerele talente. Concurenţii vor trece prin multe provocări pentru a-şi demonstra calităţile vocale, abilităţile de compoziţie, anduranţa fizică şi mentală, talentul de interpretare live şi multe altele.

Marele premiu. Pe parcursul concursului, juriul va avea sarcina de a elimina treptat concurenţii, până când îl vor descoperi pe One True Singer – persoana care va depăşi cu succes toate probele, va evolua şi va reuşi să devină un artist complet, demn de marele premiu – un contract muzical în valoare de 50.000 de euro, la care se adaugă încă 50.000 de euro direct în cont.

Articole similare

Verifică si...
Close
Back to top button