News

E oficial! Kim Kardashian și Pete Davidson formează un cuplu

foto: ig Pete Davidson

Vestea relației lor vine după ce, în ultimele săptămâni, cele două vedete au ieșit la mai multe întâlniri în New York și Los Angeles. Totul s-a legat după apariția lui Kim Kardashian la Saturday Night Live, acolo unde Pete lucrează.

Starleta de 41 de ani a apărut pentru prima dată de mână cu un bărbat, de la anunțul divorțului de rapperul Kanye West. Deși Davidson are doar 28 de ani, diferența de vârstă nu pare a fi un impediment pentru noul cuplu. Sunt hotărâți să se distreze și să vadă cum vor avansa lucrurile între ei. Conform celor de la Page Six, Pete a surprins-o pe Kim cu o cină romantică, privată, iar vedeta de reality show l-a luat pe acesta ca partener la nunta unui bun prieten.

Pete și-a serbat chiar ziua de naștere în prezența lui Kim, a mamei acesteia, Kris Jenner și a rappeului Favor Flav. Mai mult, cei doi noi iubiți au pozat în pijamale asortate, iar imaginea a a ajuns pe pagina de Instagram a sărbătoritului.

Kim și Pete nu s-au mai ferit nici de paparazzi, iar imaginile obținute de Daily Mail îi arată ținându-se de mână. Nu și-au ascuns nici zâmbetele largi, părând să se simtă foarte confortabili unul lângă celălalt.

Articole similare

Back to top button