ConcerteEvenimenteNews

Concert Shaggy la Arenele Romane 3 Aug’ 22

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I

miercuri, 3 august, ora 20:00

Shaggy ajunge la București la Arenele Romane pe 3 august. Primele bilete au preț promoțional și se găsesc în număr limitat. Biletele se pun in vanzare pe 7 martie la ora 10:00.

Shaggy este artistul care nu are competitie când vine vorba despre hiturile dancehall și reggae care dau lumea peste cap. Pavând drumul pentru artiști ca Drake, Rihanna sau Major Lazer, acesta a adus schita pentru succesul global al muzicii dancehall și continuă să o ionoveze.

Artistul jamaican avea 25 de ani când single-ul său „Oh Carolina” a ajuns în topurile Pop din Marea Britanie, în 1993. Lăsându-și vocea răgușită să danseze peste ritmurile neprelucrate,a reuțit să se lansaeze direct în brațele unei case de discuri faimoase.

Uramtorul single al lui Shaggy,  “Boombastic” , a ajus din nou în topurile Pop ale Marii Britanii, dar și numarul 3 in Topul Billboard Hot 100 din Statele Unite. De atunci, acesta a continuat să facă istorie an dupa an, lăsând în urma sa un durm Demn de invidiat plin de hituri și nominalizări la premiile GRAMMY.

Shaggy a vandut peste 30 de milioane de alubme și adunând 8 single-uri plasate in Billboard Hot 100, incluzând 2 single-uri care au ajuns numarul 1 în acest top. Numerele în topurile Marii Birtanii sunt la fel de impresionante, 16 silgle-uri în TOP 40, dintre care 9 au ajuns în TOP 10, iar 4 au fost numarul 1. Printre acestea se regăsește si “It Wasn’t Me” , cea mai vândută colaborare din istoria graficelor Marii Birtanii.

Recorduile nu ezită să apară din partea artistului premiat cu diamant pentru albumul sau ”Hot Shot”, care se mândrește nu cu unul, ci două single-uri care au ajuns Numarul 1. Prin intermediul albumului său ”44/876”, o colaborare cu emblema rockului britanic, Sting, care a înregistrat milioane de redări și a rămas primul in topul Billboard Reggae Album pentru 4 luni, artistul a reușit să obțină al doilea premiu GRAMMY și a șaptea nominalizare din viața sa.

Chiar și în momentul in care acesta încheia un turneu sold-out cu Sting, Shaggy era ocupat cu întemeierea unui nou album solo, lansat în acea primavară. În acest moment este sigur să spunem că muzica acestuia este atemporala. Cum poate face asta? Este posibil să aibă legătură cu disciplina sa dobandita in armată și cu darul cu care a fost acesta înzestrat. ”Trebuie sa aduci ceva pătrunzător. Un stimulent din punct de vedere al varsurilor”, spune emblema muzicii reggae si dancehall, fața casei de discuri 300 Records’, prieten cu artiști precum Migos, Young Thug si Rich the Kid.

Ultimul proiect al lui Shaggy, ”Wah Gwaan?!”, care înseamnă ”Ce mai faci” în limba maternă a acestuia, este o colecție de melodii care întruchipează rădăcinile Jamaicane, fericirea si experientele adunate din toate colțurile lumii, dar si partea sa introspectivă. Cele 12 piese de pe acest album sunt o dezvăluire a împlinirii starului multi-talentat. ”Nu am vrut să mă adâncesc prea mult in politica în acest album, am vrut doar să fie ceva ușor de ascultat, să ma întorc la vechiul Shaggy” mărturisește acesta. Când spune ”vechiul Shaggy” se refera la compozitiile muzicale care aduc oamenii împreuna ăn aceasta lume împartită pentru că, atunci când vine vorba de relații, suntem toți la fel.

Ultimul hit de pe albumul său , “Use Me”, are toatecaracteristicile lui Shaggy: atmosfera tropicala, jocurile de cuvinte inteligente și linia melodică irezistibilă. Această piesă este una cu care oricine se poate identifica, indiferent de rasă, gen, vârstă sau orientare sexuală. ”Nu e doar sex sau dragoste”, explică Shaggy. ”Wah Gwaan?!” este o prezentare emblematică a liniei melodice a lui Shaggy, influențată de toate genurile muzicale.

El atrage atât artiștii noi, dar și pe cei consacrați din toate genurile; tânărul vocalist canadian, Alexander Stewart, îi împrumută vocea pentru piesa „You” . Shaggy balansează energia seducătoare a artistei Shenseea si a compozitoarei Stacy Barthe in „Supernatural”. În „Money Up” ies la iveală legăturile sale cu Brooklyn-ul, lucrând cu  Noah Powa. De asemenea, Shaggy a lucrat cu o diversă gamă de producători precum Tony CD Kelly and Dave Kelly, Martin Kierszenbaum (producătorul Sting, Lady Gaga), iLLWayno (producătorul Nicki Minaj, Nas, 2 Chainz), Kizzo and Costi Official.

În același timp, Shaggy foloseste platformele sale de socializare pentru a-și ajuta țara. Concertele sale marca ”Shaggy & Friends” au strans milioane pentru Spitalul de Copii Bustamante din Kingston, Jamaica. De-alungul carierei sale de succes, Shaggy a fost dedicat fanilor săi, aducându-le muzica si feircire. Acum, mai mult ca niciodată, lumea are nevoie de optimismul si veselia acestuia.

Vino cu noi sa cânți și să dansezi alături de Shaggy la Arenele Romane pe 3 august 2022.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea si au urmatoarele preturi:

– Acces General earlybird 100 de lei, apoi 125 lei
– Premium cu loc pe scaun in sectoarele E si K – 180 lei
– Golden Standing in fata scenei – 155 lei

Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.

Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar in zona Teren si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Sursă
iabilet.ro
Back to top button