EntertainmentViral

Castigator Survivor Romania 2021. Zanni este castigatorul Survivor Romania 2021.

Zanni este castigatorul TROFEULUI Survivor Romania 2021 si al Marelui Premiu in valoare de 250 000 de lei. Andrei Dascalu a pierdut competitia la votul publicului.

Dupa jumătate de an în care și-a depăsit limitele cu fiecare încercare, în care a trecut de la agonie la extaz, departe de cei dragi și de confortul de acasă, Zannidache și-a putut vedea visul împlinit. După o competiție extrem de strânsă cu Andrei și Marius în ultimele două jocuri din „Survivor România”, Zannidache a cucerit inimile publicului. În urma voturilor din ultimul Consiliu al Survivor România, Zanni a fost desemnat Marele Câștigător și posesor al Trofeului atât de râvnit.

De emoție am transpirat. E foarte greu trofeul… E cel mai greu trofeu. Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape de mine. Am avut foarte multe emoții, dar nu de frică. Au fost emoții de bucurie pentru că simțeam acest moment și emoțiile erau foarte mari pentru că nu prea știu cum să-mi arăt recunoștința… Dar recunoștința mea o s-o vedeți în toată energia mea și toată atitudinea mea de acum încolo. Vă mulțumesc din tot sufletul meu nu că ați pierdut timpul, ca l-ați câștigat alături de mine ”, a spus învingătorul Zannidache.

Daniel Pavel a facut Marele ANUNT: „Trofeul Survivor Romania 2021…peste 150 de jocuri si iata camaraderie intre cei doi. Au batut palma pentru ultima oara. Trofeul Survior Romania 2021 ii revine celui care a fost vazut mai mult acasa. Castigatorul Trofeul Survivor Romania 2021 si imi revine placerea sa lungesc acest moment. Castiga Survivor Romania 2021 in vibratiile si pulsatiile acestei lumi, Zannidache.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button