EvenimenteFestivaluriNews

„Beach, Please!”, cel mai mare festival urban, are loc de 1 mai la Costinești

Beach, Please! va avea loc în perioada 29 Aprilie – 1 Mai la Costinești. După 2 ani de restricții, fără petreceri și fără distracție, iubitorii de trap și hip-hop își dau întâlnire la Costinești, să petreacă la Beach, Please! cel mai mare festival urban din România.

Organizatorii le-au pregătit invitaților trei zile de distracție fără limite la malul mării, unde vor avea ocazia să-și întâlnească toți artiștii preferați! Peste 50 de nume mari din industria hip-hop și trap din România vor performa pe aceeași scenă în perioada 29 Aprilie – 1 Mai într-un cadru impresionant, adus pentru prima dată pe plaja din Costinești.

Un ecran led uriaș, zonele de distracție, food-courts, activitățile unice la malul mării, producțiile impresionante și jocurile de lumini sunt doar câteva dintre atracțiile pe care Beach, Please! le oferă participanților la pachet cu experiența unică de concert.

Printre cei mai așteptați artiști ce vor urca pe scena Beach, Please! se numără: B.U.G Mafia, Deliric, Grasu XXL, NANE, Puya, Spike sau Șatra Benz. Din lineup-ul impresionant fac parte: Amuly, Bvcovia, Chimie, Dragonu AKA 47, El Nino, Ian, Marko Glass, MGK666, MGL, OG Eastbull, Oscar, Petre Ștefan, Rava, Yny Sebi și mulții alții. 

Back to top button