EntertainmentViral

Alexandra Stan dă cărțile pe față după eliminarea de la Survivor România

Puncte culminante ⬇
  • Knowledge is power
  • The Future Of Possible
  • Hibs and Ross County fans on final
  • Tip of the day: That man again
  • Hibs and Ross County fans on final
  • Spieth in danger of missing cut

Alexandra Stan dă cărțile pe față după eliminarea de la Survivor România. Cum arată cântăreața acum. Sursa foto: captură YouTube.

Alexandra Stan a revenit în țară după ce a fost eliminată de la „Survivor România” 2021 și este hotărâtă să dea cărțile pe față în legătură cu ceilalți concurenți, cei cu care nu a avut relații tocmai bune. 

După ce medicul i-a spus că nu mai este aptă să participe la reality show-ul de la Kanal D din cauza stării de sănătate, Daniel Pavel, gazda emisiunii, a convocat un Consiliu de urgență, unde a anunțat plecarea Alexandrei Stan.

Blondina a vorbit sincer despre ce s-a întâmplat în competiție și le-a dezvăluit urmăritorilor care este adevărul despre unii dintre participanți.

Alexandra Stan dă cărțile pe față după eliminarea de la Survivor România. Cum arată cântăreața acum

Alexandra Stan s-a întors în România după ce a părăsit competiția sportivă de la Kanal D din cauza problemelor medicale. Cântăreața a fost sinceră cu fanii și a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în Republica Dominicană.

În timp ce urmărea „Survivor România” de acasă, Alexandra Stan a făcut comentarii la adresa Faimoșilor, echipa din care a făcut parte. Cântăreața din Constanța a recunoscut că bărbații au fost misogini încă de când au început filmările. Totodată, vedeta a spus ce părere are despre unii concurenți, cum ar fi Zanni și Sebastian Chitoșcă.

„Am ajuns acasă, în România. E prima oară când mă uit la TV, la Survivor. E super aiurea să te uiți la TV, zici că-mi vine să le răspund la ăștia. Are dreptate Miruna ce spune! Așa e, bărbații la noi au fost foarte misogini de la început, dar femeile sunt mai bune la Războinici, dar și bărbații de acolo au fost mai slabi.

Așa arată Alexandra Stan după revenirea de la Survivor România. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
Așa arată Alexandra Stan după revenirea de la Survivor România. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

„Mi-am depășit cam toate fricile. M-am uimit pe mine nu numai pe traseu. Lăsând la o parte partea sportivă, m-am uimit pentru că aveam și frică de cum mă percep oamenii, acum nu mă mai interesează.

Articole similare

Back to top button