EvenimenteFestivaluri

29-31 Iul – Live Music Summer Camp Brezoi

Live Music Summer Camp Brezoi este destinația ideală pentru iubitorii de natură și muzică bună. Asociația Mentor Rock vă propune în fiecare vară eveni…

Vezi mai mult

Cea mai curajoasă stagiune muzicală din România şi o destinație de vacanță pentru iubitorii de muzică, de frumos, de munte și aer curat!

Live Music Summer Camp Brezoi este la dispoziția turiștilor în fiecare zi pe toată perioada verii · 25.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber și teraselor · Concerte în fiecare weekend · 20.000 metri pătrați pt. zona de camping pentru corturi și rulote. · Zonă de plajă pe malul râului Lotru · Parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport. Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.

Proiectul reunește, într-un peisaj de poveste, artiști, oameni iubitori de cultură și pasionaţi de natură. Publicul experimentează un concept unic, luând contact nu doar cu nume sonore, ce abordează întregul spectru al genurilor muzicale de calitate, cât și cu o nouă zonă turistică neexploatată.

Scenă în aer liber: Desfășurat într-un amfiteatru natural, cu un peisaj fantastic, înconjurat de munţii străbătuţi de râul Lotru, Live Music Summer Camp Brezoi oferă, mai mult decât concertele cu nume sonore, o importantă dimensiune socio-culturală prin care Brezoiul devine un reper unic în arhitectura turismului cultural din judeţul Vâlcea și nu numai. Publicul are ocazia de a descoperi o zonă turistică de excepţie, neexploatată, unde Summer Camp a construit un lifestyle de promovare și valorificare a obiectivelor de interes turistic, a producătorilor locali și antreprenoriatului cultural prin entertainment integrat ecologic regiunii Văii Lotrului.

Back to top button