ConcerteEvenimenteNews

27 august: Brasov: Concert Carla’s Dreams

Cumpără bilet -> diMansions Fun Garden

Coresi Business Campus, Brașov vineri, 27 august, ora 20:30

diMANSIONS FUN GARDEN – varianta puțin mai mică, dar mult mai lungă a diMANSIONS HIT MUSIC FESTIVAL îți aduce bucurie weekend de weekend în Cartierul Coresi din Brașov!

Din 29 iulie până pe 5 septembrie, staruri ale muzicii internaționale și din România, te așteaptă la concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, cu zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante, silent disco și multe altele. Carla’s Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu melodii versatile, mesaje puternice și teme diverse. Au milioane de fani, zeci de hituri, sute de milioane de vizualizări și sute de concerte. Trupa oferă publicului său, cu care împarte o legătură specială, o experiență unică la fiecare concert. Melodiile Carla’s Dreams devin întotdeauna virale aproape imediat, iar fanii lor le pot auzi prin radio și TV, unde rămân pe primele poziții săptămâni întregi.

Piesa „Sub pielea mea #Eroina” a devenit una dintre cele mai apreciate piese ale Carla’s Dreams, cucerind Ucraina, Rusia și ajungând pe locul 11 pe Shazam la nivel mondial, depășind P!Nk, Coldplay și Florence + The Machine.

Participarea la concerte este permisă TUTUROR PERSOANELOR care prezintă: certificatul verde european de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, ori rezultatul negativ al unui test PCR sau antigen rapid, ori un document ce demonstrează trecerea prin infecția cu virusul SARS-CoV-2.

În acest sens, organizatorii vor pune la dispoziție un punct de testare rapidă, înainte de acces. Toți participanții care doresc să fie testați sunt rugați să ajungă din timp în Coresi Business Campus pentru a evita cozile și întârzierile.

Accesul tuturor copiilor sub 16 ani se face pe bază de bilet standard, însoțit de un adult, iar copilul NU trebuie supus testării antigen. Copiii cu vârsta peste 16 ani trebuie să respecte aceleași condiții de acces, precum adulții. Copiii cu vârsta sub 3 ani au acces gratuit. Organizatorul are dreptul să solicite documente pentru a verifica vârsta copiilor.

Nu este permis accesul în locație cu băuturi și mâncăruri achiziționate în afara perimetrului de festival. Este permis accesul cu animale de companie.

În cadrul acestui eveniment se vor realiza fotografii, filmări şi înregistrări audio. Aceste materiale pot conţine vocea sau imaginea dumneavoastră. Prin participarea la acest eveniment, vă daţi acordul ca aceste materiale să fie folosite pe platformele online, în scopul promovării brand-urilor organizatoare și partenere.

Sursă
iabilet.ro
Back to top button